Ketabahan Menerima Kenyataan

Hye saudara ! saudari sekali . na buat cite sedih meyh . huww, payah jap . mulakan dengan BISMILLAH , okay , start . korg , ape feel korg klau 'something' yg kau syg org lain amek . marahkan ? tp aku tak marah . just sedih jep . aku tak tau nak kte pe . aku just bdk bawahan yg tak tau nak jd KA ! KURANG AJAR . harap maklum . aku tak suka ade musuh . seksa weh . jap2x. nak carik tisu . nak lap jap , ad air kluar from mate aku . but hey , aku akn sntiase happy , utk buatkan kwn-2 aku biase ngn aku . aku bdk bru msok kls khadijah tau tak . mybe dyorg tak biase lg ngn prangai aku . haritu , aku lepaskan . aku nangis sepuas hati aku . tah kenape tah aku melalak. Ad sesuatu yg buatkan aku sedih . weh , brutal mne pun aku ,aku senang buat air mate lha ! tolonglha paham ! aku niyh da lha senang syg orang . ouh pelisz . HAHA :face4: aku nak gelak ketawe ramai2x , nangis cm orang gila lebih baik solo . sumpah aku syg budak kelas aku tahun niyh. tah lha . walaupun ad aku ngumpat , maki-hamun . elehh , normal lha tukann ? hehe . thanks utk org yg sggup pujuk aku . susah ckit aku niyh na dipujuk . mesti ad orang buat lawak . baru mnjadi ! :) okay lha . tu saja . cukop . tata . bye ,bye ,bye ! assalamualaikum .

SEJADAH YOU MEMANG LAWA . AKU TABEK 100% !

♥ Thanks For Reading ♥

1 comment

singgah read entry :D

Post a Comment